perjantai 1. marraskuuta 2013

Tuotteet, VALMENNUS ja taso-ohjelma


Tuotteet, valmennus ja taso-ohjelma, ne ovat onnistuneen laihdutuksen kulmakivet. Monella tapaa voi laihtua ja laihduttaa. Me olemme vakuuttuneita siitä, että pysyvien tulosten saamiseksi kaikki nämä kolme osaa tarvitaan.

Laihdutusvalmentajan työkuva on moninainen: hänen tehtävänään on mm. sparrata, informoida, motivoida, mitata, kuvata ja dokumentoida. Onneksi monet valmentajamme ovat itse laihduttaneet joten heillä on oma kokemus sekä tuotteista että laihdutuksen ylä- ja alamäistä.  Mielestämme on oleellista,  että valmentaja tuntee tuotekokonaisuuden perinpohaisesti.  Miten voisikaan kertoa asiasta vakuuttavasti omaamatta omaa kokemusta siitä? Kaikki valmentajat ovat ainakin testanneet taso-ohjelman  toteuttamista. Lisäksi he saavat jatkuvaa koulutusta laihdutuksesta, ravinnosta ja liikunnasta.

Miten valmentajia sitten löytyy? Moni laihduttaja innostuu tuloksistaan ja muutoksistaan niin paljon, että kokevat haluavansa jakaa tätä tuntemusta muille eli aloittavat valmentajan uran ihan innostuksen voimasta. Jotkut opiskelevat valmentajaksi  huomattuaan, että he jo päivittäin kertovat ohjelmasta kaikille jotka ihmettelevät heidän tuloksiaan eli periaatteessa tekevät jo valmennusta huomaamattaan. Varsinkin suurkaupunkeihin haemme aktiivisesti lisää valmentajia, pääosin nettisivumme kautta, toisinaan ilmoitusten avulla. Kannustamme ja palkitsemme myös jo toimivia valmentajia, jotka löytävät uusia valmentajia asiakkaistaan tai ystäväpiiristään.

Onko valmennnus työtä? Kyllä, jokainen valmentaja toimii yksityisyrittäjänä ja määrää omista työajoistaan.
Osa valmentajista tekee työtä päätoimenaan, osa sivutoimenaan. Molemmat vaihtoehdot voi toteuttaa, riippuu vain millaiset tulo-odotukset valmentajalla on. Suurin osa valmentajistamme ovat naisia, mutta miehet sopivat hommaan ihan yhtä hyvin!

Täällä toimistolla olemme aina valmiina vastaamaan valmentajien kysymyksiin koskivat ne sitten ravinto-oppia, ruoka-allergioita, sosiaalista mediaa tai tietokoneen käyttämistä. Pyrimme kannustamaan ja rohkaisemaan myös palkintojen ja nimitysten merkein. Tällä hetkellä neljä valmentajaa nauttii Pariisiin palkintomatkastaan. Kukin heistä on innokkaalla asenteellaan saanut joukkoomme uusia valmentajia.


Kuva: Bon Voyage kaikille Pariisiin matkustaville! 

Niklas/Warehouse
Niklas varastolla lähettää Pariisin matkustajille Bon Voyage terveiset.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti