perjantai 8. marraskuuta 2013

Palkintomatka Pariisin 31.10-3.11.2013

Jo viikko on vierähtänyt siitä kun veimme neljä valmentajaamme Pariisiin. Ihana ja kekseliäs varastomiehemme Niklas toivotti hyvää matkaa Pariisiin lähtijöille rakentamalla Eiffel tornin patukkarasioista!

Matkaa oli suunniteltu jo tovin ja odotukset olivat korkealla.Voittajavalmentajat Hilkka Rovaniemeltä, Anna-Maija Oulusta, Sanna Turusta ja Jonna Vieremältä olivat meitä vastassa Helsinki-Vantaan lentokentällä.





Iloinen matkaseurue on juuri laskeutunut Pariisiin. Valmentajat keskellä ja toimiston Jenni ja Annika reunoilla.







Asuimme Montparnassessa sijaitsevassa Pullman hotellissa. Huoneen ikkunasta oli hieno näkymä.

Ihan muutaman korttelin päässä on yksi suurista hautausmaista, jonka massiivisten hautakivien alla lepää monia kuuluisuuksia.




Juhlistimme matkan alkamista illallisen merkeissä hotellin ravintolassa.

Mobiililaitteet olivat ahkerassa käytössä matkan aikana. Huomasimme, että Suomessa olemme tottuneet nettiyhteyden nopeuteen ja saatavuuteen paikasta riippumatta!


Jennin opastamana me toimiston tytöt teimme kävelyretkiä Maraisissa ja Montmarten kukkulalla. Vaikka Pariisi kirjasta oli suurta apua oli Jennin suunnistusvaisto korvaamaton!

Pariisin metro toimi loistavasti! Taksillakin pääsi edullisesti ja nopeasti vaikka liikenne oli aika kaoottista. Matkalla kentälle pysyttiin sentään ajokaistoilla, keskustan risteyksissä neljäkin autoa saattoi olla rinnakkain kääntymässä samaan suuntaan vaikka kaistoja oli vain kaksi!

Sunnuntaisin monet kaupat olivat kiinni. Vain vilkkaimpien turistialueiden matkamuistopuodit olivat avoinna aamuvarhaisesta iltamyöhään. Päiväohjelma oli kaikkina päivinä vapaa joten jotkut kiertelivät nähtävyyksi kun taas toiset tekivät ostoksia.

Perjantai-illan odotettu ohjelmanumero oli upea Moulan Rouge. Pitkä odotus ja jonotus palkittiin kun upeat tanssijat astuivat lavalle. Puvut ja lavasteet olivat upeita! Vierailevat artistit toivat mukavaa särmää tanssiesitysten väliin.. Sali oli täynnä ja tunnelma korkealla!

Ihmismassaa ja jonotusta riitti kaikissa nähtävyyksissä.Millaista mahtaa olla turismikauden huippuaikana? Olimme suunnitelleet nousevamme Eiffeliin portaitse, jono vain oli niin pitkä että luovuimme suunnitelmasta. Samoin kävi katakombikierroksen kanssa.

Sää oli suotuisa, jokunen sadekuuro meidät kasteli mutta saimme me nauttia auringostakin terassilla istuessamme.
Iltavalaistu kaupunki lipui hiljakseen ohitsemme kun lauantai-iltana nautimme loistavan illallisen Seinen risteilyllä. Pöytämme oli aivan laivan keulassa Premier paikalla! 

Riemukaarella ei ollut ruuhkaa aikaisin sunnuntai aamuna.

Matkalla lentokentälle pohdimme tulevia haasteita. Pohdimme muun muassa miten kokeneet valmentajat voisivat opastaa ja kannustaa aloittelevia valmentajia, millä tavalla kasvattaa Cambridge tunnettavuutta, millaisia yhteistyökuvioita valmentajien välillä ja millaisin kriteerein uusia kilpailuja.



Kaikki hauska loppuu aikanaan, oli kiitosten ja halausten hetki. Mukava, mieleenpainuva matka huippuseurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti