maanantai 21. lokakuuta 2013

Arvoisa asiakas

Ohjelman tekijöitä ovat etenkin  Cambridge ohjelmaa toteuttavat asiakkaamme!
Heidän onnistumisen iloaan jaamme monella taholla. Voit tutustua heihin joko suoraan valmentajiemme profiilissa tai listallamme Me suosittelemme Cambridgea.

Koska tuotteitamme voi ostaa ainoastaan koulutetuilta valmentajiltamme ja itse laihdutus tapahtuu asiakkaan oman valmentajan luona, me täällä toimistolla olemme vain välillisesti yhteydessä heihin. Toki saamme ajoittain puhelimitse ja sähköpostitse kyselyjä mistä tuotteitamme saa tai missä lähin valmentaja on. Autamme mielellämme näissä asioissa. Lähetämme myös uutiskirjeen niille, jotka ovat sitä toivoneet.

Uutiskirjeessä on ajankohtaista asiaa mm. laihdutuksesta, tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista kilpailuista. Ajoittain siinä on reseptejä kevyiden ja terveellisten aterioiden valmistukseen tai tuotteidemme tuunausvinkkejä. Parhaillaan haemme erään lehden toimittajalle kokemuksia limu- tai muun hillihappoisen juoman suurkuluttajilta. Vastauksista päätellen toimittajalle tulee kyllä jutun ainesta!

Vuosikalenteria teemme jo neljättä vuotta. Kalenterin sivuilla eittelemme laihduttajia ja heidän valmentajiaan. Vuoden 2014 kalenterin teemana tulee olemaan "onnistutaan yhdessä". Ryhmän tuki ja kannustus on monelle laihduttajalle oleellista. Jokaiselle kuukaudelle on valittu inspiroiva teksti ja kuva, pienenä lisänä myös piilotehtävä! Kaikki asiakasrekisterin asiakkaat saavat seuraavan vuoden kalenterin postitse kotiin.

Palaute laihdutuskokemuksesta on aina tervetullutta. Jos pidät kirjoittamisesta, ota reippaasti yhteyttä meihin, ehkä juuri sinun blogisi on pian etusivullamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti