Reseptit

Kasviskeiton monet kasvot
Cambridge kasviskeitosta voit tehdä monta maittavaa ja maukasta variaatiota jotka sopivat Tasolta 1 + ylöspäin.

Kreikkalaisittain

  • 150 g Findus Greek warm salad
  • Cambridge kasviskeitto 
  • 257 kcal
  • jos lisäät tonnikalaa + 90 kcal = 347 kcal.


À la Mère

  • Cambridge kasviskeitto
  • 150 g karapuja
  • 100 g tonnikalaa
  • 327 kcal

Pelkästään keittojuureksia ja raejuustoa lisäämällä saat myös kivan makuisen ja kevyen vaihtoehdon!

Cambridge Omena-kaneli lätyt
1 kananmuna
1 pussi omena-kanelipuuroa
1 dl vettä

Aineet sekoitetaan sauvasekoittimella kuohkeaksi, annetaan saota hetken aikaa ja paistetaan ja nautitaan joko sellaisenaan tai marjojen kera.. Annoksesta tulee 7 kpl pieniä herkullisia ohukaisia. Nam.

Mojito á la Cambridge

















Suklaavanukas

Cambridge suklaavanukas, riittää 2:lle, noin 100 kcal/annos.
Näitä tarvitset:
1 Cambridge suklaatetra 
1 mittalusikallinen Cambridge Mix-a-mousse jauhetta
1/4 Cambridge minttusuklaapatukkaa
sauvasekoitin

tee näin:
ota kaikki tarvikkeet esille, vanukasjauheen sekoituksessa tulee olla nopea. Rouhi pieni pala minttusuklaapatukkaa veitsellä. Kaada Tetran sisältö korkeaan astiaan. Lisää vanukajauhe (Mix-a-mousse). Sekoita välittömästi sauvasekoittimella kunnes seos on kuohkeaa ja tasaista. Lisää patukkarouhe jos haluat sen vanukkaan sekaan, säästä myöhempään jos haluat koristella sillä. Kaada kahteen lasiin ja laita n. 10 minuutiksi jääkaappiin. Nauti!


Sitruunacouscous

Kerrosmousse a´la Hilma ja Marko (annos kahdelle)
Kuva: Vinkki viikonlopuksi Cambridge valmentaja Jutta Heiskasen asiakkailta Kuopiosta  :)

Kerrosmousse a´la Hilma ja Marko

Annos kahdelle

-pussi cambridge vanilja
-pussi cambridge suklaa
-marjoja
-moussejauhe
-2,4dl jääkylmää vettä/pussi

Sekoita pussi vaniljaa ja yksi "tasa"mitallinen moussejauhetta yhteen kulhoon ja sama suklaalle.
Sekoita suklaa veteen n. 1min koko ajan sekoittaen. Käytössä ollut sauvasekoitin vispilä päällä.
Kaada kahteen lasiin jonka jälkeen jääkaappiin ylähyllylle noin 5-8min (riippuen jääkaapin kylmyydestä). Sitten sama vanilijalle ja kaada varovasti suklaan päälle. Varmista kuitenkin, että suklaa on hyytynyt tarpeeksi. Päälle marjoja


pussi Cambridge vaniljapirtelöä
pussi Cambridge suklaapirtelöä
marjoja
Cambridge moussejauhe
2,4dl jääkylmää vettä/pussi

Sekoita pussilliseen vaniljapirtelöä yksi "tasa"mitallinen moussejauhetta, tee samoin suklaapirtelöjauheen kanssa.
Sekoita ensin suklaapirtelö-moussejauhoseos veteen n. 1min koko ajan sekoittaen (käytössä ollut sauvasekoitin vispilä päällä). Jaa seos kahteen lasiin jonka jälkeen jääkaappiin ylähyllylle noin 5-8min (riippuen jääkaapin kylmyydestä). Sitten sama vanilijapirtelö-moussejauhoseokselle ja kaada varovasti suklaan päälle. Varmista kuitenkin ensin, että suklaa on hyytynyt tarpeeksi. Päälle marjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti