tiistai 19. marraskuuta 2013

Vuoden laihduttaja lähtee Englantiin

Vuoden Cambridge laihduttajaksi valittu Sonja Savander lähtee 20.11.2013 valmentajansa Marja-Leena Mäkelän ja toimitusjohtajamme Annikan kanssa kansainvälisiin kisoihin Englantiin. Sonjan huikea tulos ja sen mukanaan tuoma elämänmuutos toi hänelle voittajan paikan syyskuussa päättyneessä kisassa.














Tässä Sonjan tunnelmia ennen matkaa:
"Tuntuu että Suomen Vuoden Laihduttaja-kisasta on kulunut vasta hetki, mutta onhan siitä ehtinyt vierähtää jo muutama kuukausi. Syksy on sujunut tavalliseen malliin, uusiin ruokailutottumuksiin opetellessa ja liikunnan riemusta nauttiessa! Toki olen voiton myötä saanut paljon yhteydenottoja, ja sen myötä päässyt tsemppaamaan uusia kilojensa kanssa kamppailevia aloittamaan myös Camppailun :)  Jännityksellä odotan mitä Englannin kisa tuo tullessaan: Upean matkan, mielenkiintoisia tuttavuuksia, uusia ystäviä, bileitä suuren maailman malliin ja kenties voiton Suomeen?! Oli kisan lopputulos mikä tahansa, olen mielettömän onnellinen suorituksestani. Laihduttamisen myötä tullut upea olo on paras palkinto mitä ihminen voi saada! Näissä tunnelmissa jatketaan huomenna kohti Englantia ja Cambridge International Slimmer of The Year 2013 -kisaa!"

Kansainvälisiin kisoihin osallistuu laihduttajia seitsemästätoista maasta. Nettiäänestys päättyi 14.11. Ratkaisevat äänet saadaan paikan päällä Birminghamissa ja voittaja kruunataan lauantaina 23.11.2013



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti