tiistai 12. marraskuuta 2013

Cambridge Ohjelman ateriankorvikkeet

Tuotteemme ovat ateriankorvikkeita, jotka sisältävät kaiken tarvittavan silloinkin kun päivän kaikki ateriat korvataan niillä. Tuoteryhmistä voi valita vapaasti haluamansa tuotteet, millään tuotteella ei ole suurempi tai pienempi laihdutusvaikutus. Osa tuotteistamme ovat laktoosittomia tai gluteenittomia. Valmistus on helppoa ja nopeaa.

Menevälle laihduttajalle sopivat valmiit ateriankorvikkeet kuten patukat ja juomavalmis pirtelö. Tällä hetkellä patukkamakuja on viisi, joista neljä ovat suklaapäällysteisiä ja yksi suuren suosion saanut sitruuna-jogurttipatukka. Patukat sopivat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Ne ovat myös oivia välipaloja kaikille ja pitävät olon kylläisenä pitkään.

Vaihtoehtoja iltäpäiväkahvin seuraksi

Puuro on monen suomalaisen aamuateria. Ehkä juuri tästä syystä  omena-kanelipuuromme on myydyin tuotteemme. Se valmistuu hetkessä mikrossa ja maku on ihanan pehmeä.

Sekoitettavat pirtelöt voidaan nauttia kuumana tai kylmänä, monet maustavat kahvin esim. vaniljapirtelöllä. Lisäsärmää ilman lisäkaloreita saa helposti vaikka kanelilla ja kardemummalla. Liivatejauheellamme pirtelöistä voi tehdä vanukkaita.






Makuvalikoima vaihtelee kausittain, muutamat maut ovat saaneet niin vankan suosion että ne kuuluvat perusvalikoimaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti