perjantai 4. lokakuuta 2013

Valmentajien koulutukset

Taas on tilattu loistavia luennoijia tuleviin Cambridge valmentajien koulutuksiin.



12-13.10.13 Cambridge Valmentajat saavat jälleen kerran nauttia veikeän sisätautien erikoislääkärin, professorin, painonhallinnan asiantuntijan ja tieteen popularisoijan Pertti Mustajoen ammentamaa tietoa laihdutuksesta. Tällä kertaa otsikkona on Laihdutuksen Anatomia ja Fysiologia. Popularisoituna se tarkoittaa suunnilleen "Mitä elimistössä oikein tapahtuu laihdutuksen aikana? Mitkä elimet osallistuvat, miksi ja miten?"


Cambridge valmentajat osallistuvat vuosittain vähintään kolmeen järjestämäämme koulutukseen.  Kuluvan vuoden aiheita ovat mm. Taso ohjelma, ravitsemustietous, ryhmätoiminta, liikunta, Cambridge yrittäjän haasteet ja motivaatiovalmennus. Koulutukset ovat räätälöityjä laihdutusvalmentajillemme yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Tulevan vuoden kurssisisältöä suunnitellaan parhaillaan.

Kuva: Tulevana viikonloppuna Cambridge Valmentajat saavat jälleen kerran nauttia veikeän sisätautien erikoislääkärin, professorin, painonhallinnan asiantuntijan ja tieteen popularisoijan Pertti Mustajoen ammentamaa tietoa laihdutuksesta. Tällä kertaa otsikkona on Laihdutuksen Anatomia ja Fysiologia. Popularisoituna se tarkoittaa suunnilleen "Mitä elimistössä oikein tapahtuu laihdutuksen aikana? Mitkä elimet osallistuvat, miksi ja miten?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti