tiistai 1. lokakuuta 2013

Paluu arkeen


Gaalatunnelmista on hieman haikeaa erota, tässä kuitenkin vielä mukavia kuvamuistoja.
Arkisia askareita tai rutiininomaisia toimia meillä toimistolla kyllä on, monesti käy kuitenkin niin, että yllättäviä ja uusia tilanteita tulee meille kaikille eteen ja päivä voi kulkea ihan suunnitelmista poikkeavia raiteita.

Annika ja Jenni ovat ahkeroineet laihduttajafinalistia koskevan materiaalin viimeistelyn parissa. Voittaja Sonja Savander lähtee marraskuun lopulla kisaamaan Enlannissa järjestettävään kansainväliseen kilpailuun mukanaan valmentajansa Marja-Leena Mäkelä ja toimitusjohtajamme Annikan Rak.

Johannes, nuori kuva-artesaanimme, on tehnyt loppusilauksen vuoden 2014 kalenterille. Kalenteri on suuri, jokavuotinen projektimme jossa jokaisen kuukauden kuvissa on Cambridge Ohjelman avulla onnistuneita laihduttajia. Kalenterin saavat kaikki asiakasrekisterissämme olevat asiakkaat.

Varastolla Niklas on juuri vastaanottanut tuoreen lähetyksen tuotteita. Mukavana lisänä tällä kertaa tuli mausteinen tomaattikeitto. Tuotteemme valmistetaan Englannissa.

Blogitekstien takana on useimmiten minä, Marit. Vastaan pääosin yrityksemme taloushallinnasta. Sivutuotteena jaan mielelläni ideoita ja testaan tuotteidemme erilaisia käyttömahdollisuuksia.

Tulevissa teksteissä esittelemme lähemmin taustaamme ja tekemisiämme - toivottavasti tutustut meihin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti